19 May 2011

Antik Mineral Magnezyum Yağı

EVET BİR MUCİZE DAHA VE YİNE DOĞADAN EL DEĞMEMİŞ!!!

DOĞANIN MUCİZESİ 250 MİLYON YILLIK MAGNEZYUM YAĞI , ETKİLERİNE SİZDE ŞAŞIRACAKSINIZ.

PEKİ NEDİR BU ANTİK MİNERAL MAGNEZYUM YAĞI?

Dünyada ağrı terapisi için önerilen 1 numaralı ürün olmuştur.
Çin Tıbbında sık sık “Güzel Maden” olarak saygı gören Magnezyum insanın yapısı için su ve hava kadar temel bir maddedir ve onun güzelliğinin nedeni kesin ve reddedilemez iyileştirici gücüne dayalı olduğu söylenmektedir.
Kemiklerin güçlenmesi, dişlerin kuvvetli ve parlak olması, ciltte güzelleşme, hormonların sağlıklı çalışması, sağlıklı bir sinir sistemi ve çok daha fazlası yeterince Magnezyum içeren hücrelerce sağlanır.

ROMATİZMA VE AĞRI TEDAVİSİNDE ETKİLİ DÜNYADA 1 NUMARALI ÜRÜN ANCIENT MINERALS MAGNEZYUM YAĞI SPREYİ
Ancient Minerals Magnezyum yağı saf ve doğaldır. İçeriğindeki magnezyum klorit cilt yüzeyine uygulanarak tedavi sağlar.

MAGNEZYUM YAĞI NEDEN CİLT YÜZEYİNE UYGULANIR ?
Çünkü cilt yaşayan, nefes alan bir organdır ve zehirlerin atılması için en etkili organ olarak kalmayıp, bedenini yeniden minerallerine kavuşturulması için muazzam potansiyele sahiptir. Bu nedenle, insan vücudunun en iyi fonksiyona sahip organına dünyada elde edilebilen en yaşam verici minerallerden birini emmesi için kullanırsanız ne olur dersiniz?

İŞTE CEVABI

Hücresel Magnezyum düzeylerini geri kazandırır.
Doğal hücresel koruyucu özelliğe sahiptir
Güvenli ve etkili bir şekilde zehir atmayı kolaylaştırır.
Ağrıları, sızıları, spazmları giderir.
Migren Ağrılarını giderir.
Romatizmayı iyileştirir, kronik ağrıları giderir.
Psoriasis, egzama diğer cilt durumlarına hitap etme açısından yüksek derece iyileştirici güce sahip.
Otizm Hastalarına İyi gelir.
Morali yükseltir ve gerginliği azaltır.
Canlı cilt dokusunu harekete geçirir.

Uygun kas fonksiyonunun korunmasına yardım eder.
Enerji seviyesini artırır.
Sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekler.
Hormonal sistemi dengeye sokar.
Aşırı faal sinirleri sakinleştirir.
Uyku kalitesini artırır.ve çok daha fazlası.
Hem çocuklarda hemde yetişkinlerde kullanılabilir.
Hiçbir yan etkisi yoktur.

ANCIENT MINERAL MAGNEZYUM YAĞI NEDEN SPREY HALİNDEDİR?


Sprey olmasının sebebi kullanışı kolay ve hijyenik ve aynı zamanda spreyin kremlere nazaran deri tarafından emilimi kolaydır.




ANTICH MINERAL MAGNEZYUM YAĞI NEDEN SPREY HALİNDEDİR?
Sprey olmasının sebebi kullanışı kolay ve hijyenik ve aynı zamanda spreyin kremlere nazaran deri tarafından emilimi kolaydır.
250 Milyon yıldır kullanılmayı bekleyen mucizevi özelliklere sahip Magnezyum Yağı
Ancient Minerals, yeryüzü kabuğunun neredeyse 2 km kadar bir derinliğinden, Kuzey Avrupa’da bulunan ve Geç Permiyan Döneminden kalan bir jeolojik oluşum olan, Eski Zechstein Denizyatağından çekiliyor. Geçen 250 milyon yıldır izole olan, Hakiki Zechstein™ Magnezyumu dünyadaki doğal Magnezyum tuzlarının en saf ve en bozulmamış kaynağı olarak tek başına durmaktadır ve Ancient Minerals’in her şişesi üzerinde bir saflık işareti bulunmaktadır.


Orijinal ve halen en popüler durumda bulunan, Ancient Minerals Magnezyum Yağı, Kuzey Avrupa’da bulunan Eski Zechstein Denizyatağından elde edilen, sadece ham, yüksek derecede yoğunlaştırılmış, ultra saf Magnezyum Klorit ve diğer eser miktarda mineralleri içermektedir. Ürün, bu bozulmamış kaynaktan elde edilen derin yeraltı çökeltilerinde doğal olarak bulunanlardan başka bir içerik kullanılmamıştır. Ancient Minerals Magnezyum Yağı, uygulayıcı hekimler tarafından hücresel Magnezyum düzeylerini hızlı şekilde geri kazandırması ile cilt ve altındaki dokular tarafından kolayca emilmesi açısından altın standart olarak kabul edilmektedir.

Bir çay kaşığında takriben 560 mg elementsel Magnezyum bulunmaktadır.
Her tsp içinde 560 mg elementsel Magnezyum bulunmaktadır.

Bir şişe 237ml dir.

MAGNEZYUM YAĞI – Ancient Minerals Magnezyum yağı hücre içi Magnezyum düzeylerinin hızlı ve etkin şekilde yenilenmesi için altın standarttır. Kullanım kolaylığı için, Magnezyum yağı ince buğu şeklinde ürün çıkaran sprey şişesi kullanarak cilde uygulanmalıdır. Aşırı sıkılmayı sınırlandırmak, iki elin birleştirildiği konumda 1-3 fıslama ile ürünü avuç içine alın ve cilde tamamen sürün.

En iyi sonuçları elde etmek için, kollara ve bacaklara bolca sürün böylece emilme için yeterince geniş bir alanı kullanmış olursunuz.

Cildiniz biraz tahriş olursa, Ancient Minerals Magnezyum yağını gücünü % 50 oranında düşürmek için 1 kısım su ile sulandırarak yoğunluğunu azaltın.
Ancient Minerals Magnezyum yağından 8 sprey miktarında sıkılması cilt üzerine takriben 100mg elementsel Magnezyum bırakır.

Lütfen dikkat edin: Uygulamadan sonra, ürünün kuruması üzerine cilt üzerinde hafif tuzumsu mineral artığının kaldığını görebilirsiniz. Bu, özellikle kuru iklimlerde veya ısıtılmış bina içi alanlarda normaldir ve ayrıca bir seferde ne kadar uyguladığınıza bağlı olarak da değişebilir. Cildiniz üzerinde mineral artığı kalıntısı istemiyorsanız, Magnezyum yağını her gün duş almadan önceki 20 dakika uygulamanız önerilmektedir. 20 dakikadan sonra, Magnezyum iyonlarının çoğu emilmiş olur ve mineral artığını banyoda temizleyebilirsiniz. Islak bir bezle cildin silinmesi de kabul edilir bir yöntemdir.
Önemli !

Magnezyum iyonlarının cilt tarafından emilmesini engelleyebilen, cilt losyonu, krem ve nemlendiriciyi Ancient Minerals ürününü kullanmadan önce temizlemeniz önerilmektedir.
Ancient Minerals Magnezyum jeli veya Magnezyum yağını tam gücüyle kullanmak isterseniz, bunların göz, sümüksü zar ve diğer duyarlı alanlarla doğrudan temas etmesini engelleyin. Kırmızılık veya rahatsızlık ortaya çıkarsa, soğuk su ile durulayın.
Kullanım Sıklığı

Genel olarak konuşmak gerekirse, Ancient Minerals ürünü ilk 3-4 ay içinde yoğun olarak kullanılmalıdır, böylece hücresel Magnezyum düzeyleri uygun olarak canlılık kazanabilir. Uygulamanın ilk günlerinde az miktarda kullanılması ve yavaş yavaş daha fazla miktarlara çıkılması önerilmektedir. Bu ilk canlandırma döneminden sonra, bazı kullanıcılar Ancient Minerals ürününü ilk 3-4 ayki kulanım oranı kadar kullanmaya ihtiyaç duyduklarını hissediyorlar, diğer bazı kişiler ise haftada birkaç kez kullanmanın yeterli olduğunu belirtiyorlar. Herkesin tepkisi ve ihtiyacı farklı olduğundan bu konular kişisel seçim meselesi olmaktadır.
Magnezyum Dozu
Birçok güvenilir araştırmacı, Magnezyum için Günlük Önerilen Dozajın (RDA) çok düşük olduğunu ve iyi sağlık elde etmek için optimum düzeyde değil yoksunluk belirtilerinden kurtulmak için asgari kabul edilebilir düzeyde belirlendiğini hissediyorlar. Konu üzerinde çok saygı duyulan bir tıp otoritesi sayılan Dr. Carolyn Dean’a göre, son 20 yıldır yapılan araştırmalar, sadece günlük dozları yerine koymak için ideal koşullar altında bile takriben 300 mg Magnezyumun gerekli olduğunu bize göstermiştir. Bununla birlikte, genel bir kural olarak, günlük uygun Magnezyum alımı beden ağırlığının her kg’ı için 3-4 mg olmalıdır. 90 kg’lık bir erkek için, bu günde 600mg ila 800mg miktarına tekabül etmektedir. Kronik sağlık komplikasyonları, duygusal ve fiziksel stres, fiziksel yaralanma, atletik çalışmalar ve zayıf yaşam biçimi / diyet seçimleri, bunların tümü günlük Magnezyum ihtiyacınızı artırmaktadır. Hamile veya emziren kadınların da Magnezyum ihtiyaçları daha yüksektir.

Hiç yorum yok: