19 May 2011

Hoga Ağrı Kremi

Günlük yaşamda karşılaşılan olaylar, insan ilişkilerindeki baskı, büyük şehrin kalabalığı ve hergün saatlerce trafikte geçirilen zaman nedeniyle oluşan stres, çeşitli kulunçlanmalara ve tutulmalara sebep olur.

Hayatımızı bazen çekilmez hale getirir ağrılar yürürken,yatarken,otururken hep deriz bu ağrılardan kurtulsam neler yabacağım evet size mucize değil dünyada satılan ve kullanılan hoga ağrı kremini getirdik.Kullanım sonucu müşteri memnuniyeti%98 lerde olan bu mucize ürün nedir.?

Köpek balığı kıkırdağı ve tamamen doğal bitkisel yağ karışımları ile güçlendirilmiş, OKSANTE laboratuarlarının danışmanlığı ile üretilmiş masaj kremi HOGA, vücudunuzun ilgili bölgesine 3-4 dakika masaj yaparak uygulanacaktır. Hoga krem boyun, omuz, bel, sırt, bacaklara masaj yapılmasıyla sürülerek güne sağlıklı ve rahat bir şekilde başlamanızı sağlar. Günün yorgunluğunu ve stresini Hoga Köpekbalığı kıkırdağı masaj kremi ile atın.

KÖPEK BALIĞI KIKIRDAĞI Derin ve soğuk denizlerde yaşayan köpek balıklarının kıkırdaklarından özel bir kurutma - dondurma işleminden geçirilerek elde edilmiştir. Protein, Kalsiyum, Sodyum ve Fosfor içerir. Köpek balıkları doğadaki en dayanıklı canlılardan biridir. Bunun nedenlerinden biriside son derece güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmalarıdır.

Hoga masaj kremin içerisinde sizi rahatlatacak, mucizevi bitkiler ve karışımlar bulunmaktadır.

Köpek Balığı Kıkırdağı Derin ve soğuk denizlerde yaşayan köpek balıklarının kıkırdaklarından özel bir kurutma - dondurma işleminden geçirilerek elde edilmiştir. Protein, Kalsiyum, Sodyum ve Fosfor içerir. Köpek balıkları doğadaki en dayanıklı canlılardan biridir. Bunun nedenlerinden biriside son derece güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmalarıdır.

Okaliptüs yağı
Portakal Yağı
Lavanta yağı
Susam Yağı
Pelesenk Yağı
Karanfil Yağı

ETKİSİ
Hoga Masaj Kremi, köpek balığı kıkırdağı ve doğal aromaterapötik maddeler sayesinde vücudunuzun rahatlamasına kaslarınızın gevşemesine yardımcı olur. Hoga Plus Masaj Kremi, bitki özlerinin birleştirilmesiyle elde edilmiş doğal bir üründür. Emilimi çok güçlü olduğundan etkisini dakikalar içerisinde gösterir.


YAN ETKİLERİ
Hoga Masaj Kremi'nin içerisinde zararlı kimyasallar bulunmadığı için yan etkisine rastlanmamıştır.

KULLANIM ŞEKLİ;

Hoga Masaj Kremi, günde iki-üç defa ve uygulanacak bölge ılık suyla yıkandıktan sonra kurulanarak, kuru olan bölgeye dairesel hareketlerle 10 dk masaj yapılırak kullanılmalıdır. Hoga krem omuz, bel, sırt, bacak, kas ve eklem bölgelerine sürülerek güne sağlıklı ve huzurlu başlamanızı sağlayacaktır.


UYARILAR;

Hoga ağrı kremi yanık ve yaralı bölgelerde kullanılmamalıdır. Çatlamış Ya da tahriş olmuş cilde ve göze yakın bölgelere uygulamayın. Uygulama sona erdikten sonra eller bol suyla yıkanmalı ve asla göze temas ettirilmemelidir. Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.
Çocukların ulaşabileceği yerden uzak tutunuz.
Haricen kullanınız.

Oda sıcaklığında ve 30 C'nin altında saklayınız.

Hiç yorum yok: